coachpartner

Visjoner og verdier

Referanser

Kundeuttalelser

Etiske retningslinjer

Linker

Artikler & Media


Margaret


Om Margaret

Margaret Paasche
Partner, Coach, prosessveileder og kursinstruktør

e-post: margaret@coachpartner.no
mobil: 90 95 35 35

Margaret er utdannet NLP-coach i tillegg til udanning som lærer med adjunktkompetanse. Hun har variert erfaring fra helsetjenesten, handikap-/bistand- og interesseorganisasjoner bl.a. som leder gjennom mange år - med oppstart, snuoperasjon og organisasjonsutvikling m.m. Margaret har lang erfaring i å arrangere tverrfaglige nasjonale konferanser med brukere, fagfolk og politikere i helsetjenesten.

I tillegg har hun lang erfaring fra arbeid med funksjonshemmede og deres familier. De siste 4 årene har hun jobbet som coach og kursholder innen bl.a. lederutvikling, stressmestring, å komme tilbake i jobb etter lang sykemelding, karriereutvikling og å ta styringen i eget liv.

Hun har vært leder for Nasjonal komité for utarbeidelse av Norsk Standard for coaching, i regi av Standard Norge. Hun har vært styreleder i Den Norske Coach Forening, DNCF og pådriver for å få utarbeidet en Norsk Bransjestandard for Coaching.

Margaret har spisskompetanse innenfor:
Lederutvikling – om å være den lederen du ønsker å være, spes. mht Kvinner og Ledelse
Inspirerende og bærekraftig bedriftskultur bygd på tydelig identitet, verdier, visjon og mål
Stressmestring i en hektisk arbeidsdag
Selvledelse – hvordan ta styring og kontroll på en hensiktsmessig måte
Samspill med tydelig og konstruktiv kommunikasjon
En-til-en coaching med fokus på karriereutvikling, stressmestring, tydelig lederrolle, personlig vekst og utvikling

Les mer om Margarets foredrag og workshops

Margaret brenner for:
å skape et inspirerende og sundt arbeidsmiljø med langtidsfriske og engasjerte medarbeidere
det gode liv hvor vi lykkes med balansen mellom jobb og privatliv
at ledere og medarbeidere skal mestre stress i en hektisk hverdag
at sykmeldte skal komme tilbake i jobb
at kvinner skal lykkes som ledere

Noen referanser fra forskjellige coacheer:

Du klarte å ”lure” meg til å tenke gjennom ting på andre måter enn vanlig. Se ting fra andre kanter og fra et positivt ståsted. Snu de negative følelsene og rette bikket fremover og se at det er noe bedre der. Min selvtillitt har blitt mye bedre og jeg har tro på at det er bedre ting fremover enn det jeg har lagt bak meg. Jeg forsto at det å være redd for noe ikke lenger ville stoppe meg i å gjøre det. Fordi jeg er sikrere på meg selv har jeg skaffet meg en jobb jeg tror jeg vil trives med. Og så kun for min egen del har jeg begynt på Interiørskolen og skal bruke den kreative siden min.
- Coachee Christina -


"Jeg setter pris på coachingen og det den har bidratt til i min prosess. Jeg hadde et behov og indre kall om å ta styringen i mitt liv og løsrive meg fra en tung og negativ mølle og få energien min til å jobb med meg. Det har skjedd, og det føles fantastisk oppleve en indre tilfredsstillelse og viten om at det er mulig å endre seg.
Den tålmodigheten og forståelsen du har vist for meg, at du syntes å vite når jeg trengte "drahjelp" og motivasjon til å fortsette å jobbe med meg selv. Det har betydd enormt mye for meg at du har brydd deg, og har vist interesse for min utvikling. Jeg har opplevd deg som å balansere godt det å være "profesjonell" og "personlig", og ga meg den gode relasjonen og tryggheten jeg trengte for å åpne meg og jobbe målrettet.

- Coachee Frank -


Jeg opplever at du liker å være coach og at du ikke har behov for å fremheve deg selv, men bruker din egen kunnskap og erfaring som middel i prosessen. Du er direkte og forstår hva som foregår. Og så er du jo modig – for du tør å ta den andre med ut i ukjent farvann. Du skapte den trygghet som er en forutsetning for å våge egne dypdykk."
- Coachee Ingrid -


Behagelig person, lyttende og forståelsesfull. God menneskekunnskap.God evne til å sette seg inn i andre situasjon og å finne veier/løsninger som i hvert fall for meg har fungert bra. Flink til å gi inspirasjon og å backe opp."

- Coachee Lisbeth -


CoachPartner
tilbyr:

• Utviklings-
  prosesser for   ledere, team og   medarbeidere

• Kulturbygging for    bedrifter

• Foredrag

• Workshop/kurs

• Coaching for
  individ og team


Kontaktinfo:
CoachPartner
Adresse:
Ringstabekkveien 84 B, 1358 Jar

tel. 90 95 35 35
E-mail


Påmelding Nyhetsbrev
Skriv inn din email:

CoachPartner, orgnr. NO987 621 095 MVA
Adresse: Ringstabekkveien 84 B, 1358 Jar
tel. 90 95 35 35
E-post
Om oss  |   Coaching/NLP  |  B2B Prosesser  | Foredrag | Workshop/Kurs |   Kontakt  |  Sitemap